...

ComNet

Udruženje elektronskih medija Srbije


Cilj Udruženja ComNet i njegovih članica je da odgovore na potrebe tržišta i unaprede svoju ulogu informativnog servisa građanki i građana.

O NAMA


Udruženje elektronskih medija ComNet je udruženje lokalnih i regionalnih televizijskih stanica osnovano 28. aprila 2014. godine, radi uspostavljanja funkcionalnog poslovnog okruženja neophodnog za razvoj elektronskih medija i podizanja profesionalnih i tehničkih standarda.

Cilj Udruženja ComNet i njegovih članica je da odgovore na potrebe tržišta i unaprede svoju ulogu informativnog servisa građanki i građana.

Naši ciljevi su:
– Poboljšanje kvaliteta i kvantiteta programa;
– Pravovremeno i istinito izveštavanje građanki i građana Republike Srbije;
– Poboljšanje položaja lokalnih i regionalnih medija.

Na samom početku, naše delovanje bilo je usmereno samo na teritoriji AP Vojvodine, članice udruženja bile su samo na televizije. Da bi smo ostvarili ciljeve, danas je slika našeg delovanja potpuno drugačija.

ComNet mreža prerasla je u ComNet mrežu Srbije i proširena je na sve sekcije: radio stanice, portale, štampane medije sa elektronskim izdanjem i produkcije.

Zasnovan na povezanom radu, ComNet je u mogućnosti da organizuje istovremeno praćenja i izveštavanja sa svih lokaliteta, direktne prenose bitnih događaja, kvalitetnu TV produkciju na više jezika, medijsko praćenje klijenata i njihovih akcija tokom cele godine. ComNet deluje kroz saradnju članica na zajedničkim projektima, izradu zajedničkih emisija i zajednički nastup na komercijalnom tržištu.

ComNet mreža Srbije postoji zbog Vas!