...

ComNet

Udruženje elektronskih medija Srbije


Cilj Udruženja ComNet i njegovih članica je da odgovore na potrebe tržišta i unaprede svoju ulogu informativnog servisa građanki i građana.

NOVOSTI


Министар Ристић на помену поводом годишњице смрти Милана Пантића

11. jun 2024.

Министар Дејан Ристић присуствовао је данас у Јагодини комеморативном скупу поводом обележавања 23. годишњице убиства новинара Милана Пантића.

Министар је најпре обишао гроб трагично настрадалог новинара који се налази у оквиру Градског гробља у Јагодини након чега му је одао почаст и на самом месту страдања, односно крај оближње спомен-бисте.

Након полагања цвећа код спомен-бисте Милана Пантића министар Ристић је изразио уверење да ће налогодавци, извршиоци и саучесници у овом злочину бити идентификовани и приведени правди.

Министар је указао и на то да је задовољење правде у случају убиства Милана Пантића потребно, не само члановима његове породице, већ у подједнакој мери сваком грађанину Републике Србије и целокупном нашем друштву.

Такође, министар је присуствовао и додели награде за новинарску храброст која носи име Милана Пантића додељеној новинарки и уредници у Радио-телевизији Србије Слађани Зарић.